lemoon: EPiServer tappar kunder

Rickard Hansson på Mindroute, som står bakom svenska CMS:et lemoon, påpekar att EPiServer visst tappar kunder. Trots att inte EPiServers vd Peter Larsson verkar tro det.

EPiServer tappade själva en badrumstillbehörsstillverkande aktör i Bromölla för att de var för dyra” skriver Rickard Hansson.

Mindroute, som grundades för 5 år sedan, är långt ifrån en jätte. Tillsammans med uppköpta Way2IT (är du kvar, Martin Löfberg?) omsatte 13-mannabolaget Mindroute strax över 11 miljoner kronor under 2007. Moderbolaget ökade enbart med 11 procent från tidigare år.

Trots 720 installationer (egen uppgift) samt en kundlista som innehåller Sony Ericsson, Arkitektkopia, ELLE, Wayfinder, Katvig och Anoto.

Annonser

1 kommentar

Filed under CMS, EPiServer, Polopoly

One response to “lemoon: EPiServer tappar kunder

  1. EPiServer kommer att fortsätta att bredda sig och därmed bli dyrare. Det lämnar flankerna fria för andra CMS där små och mellanstora projekt inte kan/vill lägga 150.000kr i grundlicens för ett projekt. Jag fortsätter att efterfråga en EPiServer Light eftersom jag anser att systemet är mycket bra och att det finns utrymme för att skala produkten i funktionalitet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s