TV4 Nya Mediers nya: WordPress i iFrame på MySpace-sida

Webbkonsulterna måste rysa. Annars så skarpa TV4 Nya Medier (senast Nyhetskanalen.se) har lanserat TV400 Kändisspotting.se. Sajtens första dagar inleds med ett samarbete med svenska MySpace.

Hur är då sajten uppbyggd? Jo, i en WordPress-blogg med gratismoduler placerad mitt i bred iFrame. I toppen av en vanlig MySpace-sida och med en egen, dubblerande scrollbar. Längst ned återfinns MySpace-sidans ”Lägg till som vän”, ”Skicka meddelande” och så vidare.

Inte så 2008. Hoppas den var billig. Eller vad säger ni?

Affärsidén är däremot bra. En Posh24 (mycket framgångsrik av bl a E*Trade, Stardoll-Mattias Miksche) möter Tjuvtittat.se och lite Stureplan.se. Men att bara erbjuda en ”lott” i veckan som kan ge 1000:- duger inte. Snart kommer en copycat som erbjuder egen AdWords-annonsering för ägarna till de inskickade bidragen. Eller en copycat som ger reda stålar för inskickade bidrag. För sådana här bilder lär det finnas på hårddiskarna där ute.

Annonser

1 kommentar

Filed under Övrigt, CMS, Wordpress

One response to “TV4 Nya Mediers nya: WordPress i iFrame på MySpace-sida

  1. ..och först var dom inte heller. Förvisso har vår sajt (http://stalker.se) inga bilder (kändes som att integriteten gick lite väl åt pipan då) men själva spottingen har vi iaf också. Och det en hel månad innan tv4 variant. Och utan annonser och utan en ful myspacesida med dubbla scrollbars. Enkelhet vinner i längden.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s