Utomhusreklam för Litium CMS

En imponerande reklamkampanj för CMS-företaget Litium syns i centrala Stockholm. Vid Fridhemsplan täcker CMS-företaget en husvägg med uppmaningen att ge liv åt affärer på webben. Det ska ske via en testkörning av egna produkten Litium Studio.

Företaget vann upphandlingen av Moderaterna.se under förrförra månaden. Helåret 2006 omsatte bolaget Litium 22,5 Mkr med 30 anställda. Litium har ett av två kontor på S:t Göransgatan 66 i Stockholm.

Annonser

3 kommentarer

Filed under CMS, litium

3 responses to “Utomhusreklam för Litium CMS

  1. Niklas

    Apropå CMS så har jag precis utvärderat ett annat CMS system som är kanon och säkert kommer att växa på marknaden, det heter OnClick CMS och levereras från Cityweb. Testa detta om någon går i CMS tankar.

  2. Tobias

    Tyvärr är Litium svårt och knepigt system med ett licensavtal från stenåldern. Vårt företag har fört över ett antal webbsidor från Litium till DotNetNuke med gott resultat. Företagen får ett flexiblare system och slipper helt begränsningar i antal sidor osv. Flera hundratusen webbsidor bygger på DotNetNuke så inget är i princip omöjligt och oftast till löjligt låg kostnad. Så oavsätt om det är en webbshop, nättidning, grosist eller vanligwebbsida så passar DotNetNuke bra!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s