Drupals alla svenska kunder

Drupals svenska gruppsida finns en ständigt uppdaterad lista över svenska webbplatser som använder Drupal.

Crescent cykel och svenska Elite hotels har landat på Drupal. Två stora kunder jag inte kände till sedan tidigare. Annars måste jag säga att det fortfarande ser relativt skralt ut. Jämfört med alla amerikanska storföretag

Sammanställd av imBridges Thomas Barregren. Välbesökta Drupalsajten Newsmill har du glömt, Thomas. Samt att Bonnier enligt uppgift är intresserade av systemet.

Annonser

1 kommentar

Filed under CMS, Drupal

One response to “Drupals alla svenska kunder

  1. Nu finns Newsmill också med. Tack för tipset.

    Jag är väldigt medveten om att Bonniers är intresserad av Drupal. De är nämligen vår största kund i form av Dagens Industri. 🙂

    DI har precis påbörjat arbetet med att utveckla nya http://di.se/ på Drupal. Det kommer bli en av världens största Drupal webbplatser med mer en miljon unika besökare och närmare 30 miljoner sidvisningar i vecka. Vi är förstås mycket glada att de har valt oss som sin samarbetspartner.

    Att flytta http://di.se/ till Drupal är ett omfattande projekt, som därför inte kommer ge synligt resultat på många månader. Dock kommer en del av den nuvarande webbplatsen snart att ersättas av Drupal, som resultatet av ett pilotprojekt DI har bedrivit under sommaren. Hål därför koll på Drupal Sveriges webbplats .

    Apropå amerikanska storföretag så har Drupals grundare, Dries Buytaert, en lista över namnkunnigare Drupal webbplatser .

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s