Hitta billiga CMS-frilansare med LimeExchange

Ett tips för dessa tiders pressade CMS-projekt, och modiga budgetägare. Web2.0-företaget LimeExchange är den senaste i skaran av frilansareuthyrare. De inlagda drygt 10 000 frilansarna behärskar flera sorters discipliner som passar CMS-projekt. Uppdrag inom Drupal, flash, community och portaler listas ofta. Fri budgivning och Escrow-skydd är andra trevliga egenskaper. 

Den New Yorkbaserade sajtens frilansare kommer inte bara från låglöneländer som Indien, Pakistan och östeuropa. Här finns även en del amerikaner, malteser och engelsmän.

LimeExchange ser från ytan betydligt prydligare och mer väluppstyrd ut än etalberade alternativ som eLance.com och GetAFreeLancer.com. LimeExchange liknar oDesk.com, som jag skrev om i våras.

Själv har jag ingen erfarenhet från att ta in frilansare från varken eLance.com, GetAFreeLancer.com eller LimeExchange. Vore kul om någon som gjort det kunde bjuda på lessons learned i kommentarsfältet här nedan.

Annonser

2 kommentarer

Filed under Övrigt, CMS

2 responses to “Hitta billiga CMS-frilansare med LimeExchange

  1. Kristofer

    Jag har anlitat frilansare enbart via nätet, någon gång fungerade det jättebra. Andra gånger har det varit tvärtom. Trots utlovad support, så sket de totalt i att svara på några frågor efter att de fått betalt. Fick fixa flera buggar på egen hand.

  2. Tack för snabb input Kristofer! Vad var det för tjänster du köpte? Från vilket land?

    Tar man inte med ”SLA” – förvaltning/support som en del i avtalet? Eller är inte det något som den arrangerande sajten har policies kring? Känns som en återkommande fråga när det gäller IT-konsulting med frilansare!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s